program legislatie

Program legislativ – soft de legislatie elaborat de specialisti

De obicei, ne gandim ca legislatia trebuie cunoscuta doar de catre acele persoane care lucreaza in domeniu. Insa in viata de zi cu zi avem nevoie tot mai mult de elemente de legislatie. De pilda, completarea unei declaratii fiscale dupa inchirierea unui imobil. Sau completarea unei alte declaratii de venituri estimate pentru acele persoane care lucreaza ca freelancer intr-un domeniu dat. Aparent sunt niste simple formulare, insa atunci cand vine vorba de completat, cuprind de cinci ori mai multe instructiuni, trimiteri peste trimiteri la diverse legi si prevederi din Codul Fiscal etc.

program legislativ

 

Program legislativ. In final, ai doua optiuni: ori te apuci sa citesti temeinic toate regulile, cumperi toate codurile de care ai nevoie si cartile de legi existente pe piata, sau completezi dupa cum crezi ca este mai bine, apoi recompletezi de vreo 3-4 ori pana cand cineva de la Administratia Financiara se milostiveste de tine si-ti explica pe indelete ce si cum trebuie completat.

 

Program legislativ

Aceasta este varianta soft a situatiei, daca vorbim de persoane fizice. In cazul companiilor, lucrurile se complica de n ori, sunt necesare tot mai multe documente să fie completate, mai multe vizite la diversele administratii si birouri, astfel incat juristul companiei, oricat ar fi el de documentat in domeniul de care se ocupa, tot va trebui sa se puna la punct in mod constant, cu noile reglementari aparute prin diverse legi, coduri, proceduri etc.

 

Program legislativ

Pentru toate aceste situatii si multe altele asemanatoare o solutie este achizitionarea unui program de legislatie electronic, care sa inlocuiasca nenumaratele coduri, legi, texte comentate si care sa poata fi accesibil de pe orice calculator sau tableta, oriunde, oricand, la un pret avantajos. Pentru persoanele fizice, un astfel de program de legislatie le-ar permite familiarizarea cu normele juridice fara a mai apela la servicii specializate si costisitoare, in timp ce pentru cei care lucreaza in domeniu, dar pentru care este imposibil de cunoscut intreaga legislatie romaneasca existenta pentru fiecare specialitate in parte, este o modalitate de a se pune la curent cu ultimele modificari in timp util, fara cheltuieli suplimentare si drumuri inutile la diversi specialisti.
Un astfel de program legislativ este Softul de legislatie Lex 2013. Acesta a fost elaborat de o echipa de specialisti in domeniul juridic, fiind cel mai nou produs dintr-o serie de astfel de softuri legislative. Lex 2013 este o platforma electronica de legislatie, care poate fi achizitionata de oricine, instalata pe un calculator, laptop sau tableta si accesata oriunde si oricand. Acest program legislativ ofera acces la toata legislatia romaneasca in vigoare pentru toate ramurile de drept existente. Pentru a facilita utilizarea softului de legislatie Lex 2013 a fost creat un motor de cautare, unde pot fi inserati termenii solicitati, iar cu un simplu click, platforma va va conduce direct la chestiunea dorita. Este simplu de utilizat, accesibil pentru toate tipurile de utilizatori (fie ei specializati sau nu), portabil (poate fi luat oriunde, softul fiind stocat pe un CD de pe care se poate apoi instala pe diversele terminale electronice) si mai ales un ajutor nepretuit in acele momente in care nu aveti timp sau bani sa cereți parerea unui jurist.
Programul legislativ Lex 2013 este extrem de necesar solutionarii diferitelor chestiuni juridice cu care ne confruntam in viata de zi cu zi, asa ca va sfatuim sa-l achizitionati cu incredere si sa nu ezitati sa-l folositi cand veti avea chiar si cea mai mica indoiala cu privire la o chestiune juridica.

Program de legislatie

Prezentare video lex 2013

descarca trial