program legislatie

Legislatie romaneasca

Un program complet de legislatie romaneasca la indemana oricui

Istoria legislatiei romanesti prezinta pentru multi un interes aparte. Avand in vedere istoria poporului roman, multi dintre noi ne-am intrebat mai ales cum a evoluat sistemul legislativ din Romania pana a ajuns la stadiul actual. Ceea ce este si mai surprinzator este tocmai faptul ca sistemul legislativ romanesc din prezent, ale carui baze au fost puse in secolul al XIX-lea, incepand cu revolutia de la 1848, a suferit destul de putine modificari de-a lungul timpului, un semn de stabilitate si consecventa. Cu cateva exceptii ale perioadei comuniste, legislatia romaneasca a ramas in mare aceeasi, astfel ca in Romania secolului XXI se mai aplica legi adoptate in 1872, de pilda.

 

Legislatie romaneasca

Desi in prezent foarte multi considera legislatia romaneasca a fi una extrem de schimbatoare, acest lucru este mai degraba o aparenta. De fapt, legislatia romaneasca este formata in majoritate din legi cu o vechime impresionanta carora li s-a gasit in continuare utilitate si au fost doar modificate si actualizate pentru a face fata provocarilor si nevoilor sistemului juridic al secolului XXI. La toate acestea se adauga codurile civil si penal si de procedura aferente, care au evoluat si ele in acelasi ritm cu necesitatile juridice.

Cunoasterea acestor elemente de evolutie a legislatiei romanesti este necesara nu doar studentilor la drept, avocatilor si judecatorilor, dar si oamenilor de afaceri, micilor intreprinzatori sau cetatenilor simpli. Toti trebuie sa ne cunoastem drepturile si obligatiile in raport cu ceilalti si mai ales in raport cu societatea in care traim si ne desfasuram activitatea.

 

Legislatie romaneasca

Si cum poate oricare dintre persoanele mentionate mai sus sa cunoasca legislatie romaneasca, decat prin intermediul unui program de legislatie specializat? Un astfel de program este Programul de Legislatie Lex 2013, accesibil tuturor pe CD. Lex 2013 este un program special creat pentru cei care nu mai vor sa iroseasca timpul cautand elemente de legislatie romaneasca de care au nevoie prin tomuri greu de parcurs. Acum au la dispozitie, prin intermediul Lex 2013, tot sitemul de legislatie romaneasca, la doar un click distanta. CD-ul trebuie doar instalat pe PC sau pe laptop, si toata legislatia romaneasca va fi la indemana, oriunde si oricand.

Programul de Legislatie Lex 2013 este un program special conceput, care contine toata legislatia romaneasca, actualizata pe suport CD. Este un soft specializat, usor de utilizat si c multiple avantaje pentru cel care-l utilizeaza.

Daca sunteti in cautarea unui soft care sa va puna la dispozitie toata legislatia romaneasca, cu toate modificarile pe care le-a suferit de-a lungul timpului, este timpul sa incetati cautarile. Eto Software va pune la dispozitie programul de legislatie Lex 2013, un program de legislatie romaneasca pe suport CD care va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie. Softul Lex 2013 a fost conceput special pentru dumnevoastra de o echipa cu o bogata experienta in domeniu, care a cautat in permanenta sa imbine utilitatea cu portabilitatea. Daca aveti nevoie de un sfat juridic, este indicat sa mergeti direct la sursa. Sa cautati prin coduri si legi, pagina cu pagina, poate fi destul de obositor si deloc eficient in raport cu timpul pierdut.

In acest caz va sfatuim sa achizitionati cu incredere softul Lex 2013 care va pune la dispozitie, cu doar un click, toata legislatia romaneasca de care aveti nevoie.

Program de legislatie

Prezentare video lex 2013

descarca trial